Tijdens de Yin/Yang yoga lessen verschillen de oefeningen per les. We beginnen met een dynamische flow om het lichaam ‘aan te zetten’ en op te warmen. Vervolgens zullen we verstillen en ontspannen in een aantal yin houdingen waar we een aantal minuten in verblijven.

Vanaf 6 januari 2020 start Denise Schellinger met Pilates en Vinyasa Yoga lessen op maandagavond, en Peggy met Yin Yoga en Yin/Yang Yoga lessen op vrijdagochtend.

Peggy is yogadocent en moeder van een lieve puberdochter. Ruim 20 jaar geleden is zij zelf voor het eerst yogalessen gaan volgen. Door haar hectische baan destijds als salesmanager ontstond bij haar de behoefte aan meer rust en balans. Door de fysieke inspanning van yoga en het verstillen van het denken kwam zij tot geestelijke ontspanning. Wow wat voelde dat toen fantastisch, hier was zij dus al die tijd naar op zoek!!

Om nog meer afstand te nemen van de ‘ratrace’ is zij in 2004 op Bali (Indonesië) gaan wonen. Op dit prachtige eiland vond zij inderdaad haar innerlijke balans weer terug en gunde zichzelf de tijd en ruimte om dagelijks yoga te beoefenen. Terug in Nederland heeft Peggy een Power Yoga opleiding gevolgd bij Dasra Center in Montfoort en een docenten hatha yoga opleiding bij Saswitha in Bilthoven. En nu is Peggy net geslaagd van haar Yin Yoga opleiding via de AALO. Daarnaast volgt zij nog steeds jaarlijks verschillende yogamodules voor haar eigen persoonlijke ontwikkeling.

De kennis en ervaring die zij de afgelopen jaren hebt opgedaan, wil zij graag delen met anderen. Tijdens de les nodigt Peggy je uit om jouw mogelijkheden te ontdekken, te (h)erkennen waar jouw grenzen liggen en om bij jezelf bewustwording te creëren. Bij het oefenen keert de aandacht naar binnen en word je je bewust van je lichaam, adem en geest op dat moment. De oefeningen verschillen per les; soms zacht en ontspannend (yin), dan weer krachtig en uitdagend (yang). Maar altijd met liefde en compassie voor jezelf!

Peggy ziet je graag op de mat!

Alle lessen duren 75 minuten, matjes en overige yoga benodigdheden zijn allemaal aanwezig!

PRIJZEN

115,- EURO –  10- rittenkaart (deze is 12 weken geldig | schoolvakanties niet meegerekend | kaart is persoonsgebonden)

Je schrijft je in voor een les en als je een keer niet kan dan kun deze inhalen op een andere dag.

12,50 EURO – proefles

*ACTIE* In de maand januari kun je voor 10,- EURO een proefles volgen!

CONTACT

Boek nu je proefles info@studio-yoga.nl

Of app Denise 06 29 50 65 72

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie