Yoga- en Pilates Lessen

Vanaf 6 januari 2020 starten Peggy Kettenis en Denise Schellinger met het verzorgen van Pilates, Vinyasa Yoga, Yin Yoga en Yin/Yang Yoga lessen in Villa Vijf33!

Denise woont sinds drie jaar in het dorp Vijfhuizen met haar man Jurjen, dochter Meggie, pasgeboren zoontje Abel en Keesje de Friese stabij! En Peggy moeder van een lieve puberdochter en woont in Haarlem.

Allebei geven we al jaren les in Haarlem en omgeving en nu bij ons in het dorp in Villa Vijf33!

Op maandagavond gaat Denise om 19.00u Pilates en om 20.30u Vinyasa Yoga lessen verzorgen. Beide lessen zijn lichamelijk actief en de voortdurende focus op adem en beweging brengt de aandacht makkelijk in het ‘hier en nu’. Tot slot worden beide lessen afgesloten met een fijne liggende ontspanning en/of meditatie.

Op vrijdagochtend gaat Peggy om 9.00u Yin/Yang Yoga en 10.30u Yin Yoga lessen verzorgen. Yang staat voor onder meer kracht, dynamisch en warmte. Yin is verstillend, introvert en ontspannend. Ook hier worden de lessen afgesloten met een fijne liggende ontspanning en/of meditatie.

Alle lessen duren 75 minuten, matjes en overige yoga benodigdheden zijn allemaal aanwezig! Een 10- rittenkaart kost 115,- euro (12 weken geldig)

*ACTIE* In de maand januari kun je voor 10,- euro een proefles volgen!

Inschrijven voor een proefles of meer informatie over de lessen? MaILinfo@studio-yoga.nl, Of app Denise 06 – 29 50 65 72

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie