De workshop familieopstellingen start met een beknopte inleiding over familieopstellingen, wat het inhoudt en hoe ik te werk ga.

De onderliggende dynamiek van datgene waar je in je dagelijkse leven tegenaan loopt, laat zich zichtbaar en tastbaar maken met de hulp van plaatsvervangers (representanten) voor personen en abstracties. Wat speelt er werkelijk, wat is er gaande dat zich uit in de dagelijkse realiteit? Is er iets in je familie, bij je voorouders, gebeurd dat erkend wil worden? Zijn er in je eigen leven kwesties die, vanuit een ander perspectief bezien, minder tot last kunnen zijn en je juist diepgang of specifieke inzichten hebben gebracht?

Issues uit diverse levensgebieden kunnen een ingang zijn voor een opstelling, familierelaties, partnerrelaties, grote emoties, lichamelijke klachten, werk, geld, huisvesting, daar waar het van binnen urgent voelt.

Als deelnemer aan een workshop beweeg je innerlijk mee met wat er gebeurt. Of je nu figureert als representant in de opstelling van iemand anders, toeschouwer bent of zelf een opstelling doet, elke deelnemer krijgt datgene wat hij/zij nodig heeft.

Tijdens deze workshop doen we 4 – 5 opstellingen. In sommige opstellingen werk ik met een combinatie van mensen en voorwerpen als representanten.

Praktische informatie:

Dag en tijd: zondag 24 februari 2019, 10.30 – 17.00 uur

Kosten: 20 euro voor het gebruik van de faciliteiten, pluis een bijdDesgewenstrage voor de inhoud van de workshop op basis van je eigen waardebepaling achteraf en naar je draagkracht.

Aanmelden bij Mia Macke, mia@constellations-at-work.nl, 06-34017341.

Desgewenst kun je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie