Verdiepende danscoachreeks Vrouwenkracht

Minder angst ervaren en leven vanuit vertrouwen op je lichaam en gevoel. Je leert het in de verdiepende reeks Vrouwenkracht.

Doordat je bezig bent met wat anderen van je denken, hoe je het anderen naar de zin kan maken, verlies je het contact met je lijf en gevoel. Je zit volledig in je hoofd. Daardoor ontstaat er angst, een grote behoefte aan controle en overzicht. Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd en ervaart lichamelijke klachten.

Toch is het mogelijk om meer te gaan staan voor wat jij belangrijk vindt. Door te weten welke ruimte je in mag nemen, hoe je regie over je leven neemt en wie jij in de essentie bent, kom je in je kracht te staan en kan je dit naar buiten uitdragen.

De dans helpt je in het hier en nu te komen, waardoor je kan voelen wat voor jou belangrijk is. Vervolgens maak je de vertaling naar het dagelijks leven, waardoor je de gewenste verandering in gang zet. Danservaring is niet nodig, er wordt gewerkt met vrije dans.

Wat krijg je

– 4 danscoachworkshops van ieder 3 uur
– 1 individuele danscoachsessie van 1,5 uur met een zelf ingebracht thema

– 5 maanden werken aan je persoonlijke ontwikkeling
– Samen met andere vrouwen in een veilige omgeving onderzoeken
– Inzichten in wat jou belemmert om naar je lichaam en gevoel te luisteren
– Handvatten en inzichten over de behandelde thema’s, waar sta je nu en waar wil je naar toe

Workshop 1: Lichaam, mag ik deze dans van u

Deze workshop richt zich op de basis. Hoe kom je tot dans, wat ervaar je en hoe beweegt jouw lichaam zich. Daarnaast onderzoek je wat jouw persoonlijke ritme is, leer je te luisteren naar wat je tegenkomt en hoe je dit vertaalt naar het dagelijks leven.

Workshop 2: In een hoekje dansen of de hele zaal door

In deze workshop werken we aan de basis van ons zijn, namelijk welke ruimte neem je in. Het is belangrijk om te weten wat jouw basis is en waar je op terug kan vallen. Is deze groot of juist veilig en klein? Als je dit weet, ervaar je meer een gevoel van vertrouwen en heb je duidelijk waar jouw grenzen liggen.

Workshop 3: Regie over jouw dansend leven

Dit is de workshop waarin autonomie centraal staat. Je ervaart in hoeverre jij autonomie over je leven neemt of wat daar eventueel voor nodig is. Autonomie is van essentieel belang als je sturing aan je leven wil geven en wilt doen wat jij belangrijk vindt.

Workshop 4: De dans van jouw authentieke ik

In de laatste workshop gaan we op zoek naar hoe jij danst als je je authentieke ik aan het woord laat. Wie ben jij als je alles loslaat en puur jezelf laat zien.

Deze reeks is voor jou als:

* Je veel piekert

* Je angst ervaart

* Je over je grenzen heen gaat

* Je het moeilijk vindt om nee te zeggen

* Je druk maakt over wat anderen van je denken

* Je overweldigd voelt door allerlei verplichtingen

Data: 6 september, 4 oktober, 1 november, 6 december van 09:00-12:00

Kosten: €499,-

Mariëlle Peerenboom van Beweeg je verder geeft deze danscoachreeks.

Aanmelden via https://www.beweegjeverder.com/product/danscoachreeks-vrouwenkracht/

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie