Heb je het gevoel vast te zitten in je leven of kom je vaak dezelfde patronen tegen? Heb je last van stress, depressieve gevoelens of langdurige vermoeidheid? Heb je (vroeger) heftige gebeurtenissen meegemaakt in je leven die je nog niet volledig verwerkt hebt of heb je recentelijk iets naars meegemaakt? Kom dan de helende kracht van Trauma & Tension Release Breathwork ervaren!

Trauma & Tension Release Breathwork (TTRB) is speciaal ontwikkeld om door de vele lagen van lichaamspantsering heen te smelten. Om oude (en nieuwe) trauma’s, depressie en stress op te ruimen in je lijf. Hierdoor kun je mentale, emotionele en fysiologische spanning loslaten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

We hebben allemaal trauma’s (spanningen) opgeslagen in ons lichaam. Een trauma is een blokkade in je lichaam die is ontstaan door een (heftige) gebeurtenis en waar een deel daarvan is achtergebleven in je lichaam. Deze blokkade beperkt de doorstroming van jouw levensenergie.

Zo’n trauma kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door de scheiding van je ouders, een ongeluk, ziekenhuisopname, pesten, fysiek geweld of psychische of emotionele verwaarlozing. Trauma kan ook ontstaan na een indringende ervaring zoals een inbraak of ontslag, ook langdurige stress kan een trauma veroorzaken. Het maakt niet uit of dat trauma recent of in het verleden is ontstaan. Soms is er een specifieke gebeurtenis aan te wijzen en soms gaat het om een opeenstapeling van verschillende traumatische momenten in je leven. 

 Vaak zijn trauma’s diep weggestopt in het onderbewuste van waaruit ze hun destructieve werk doen. Als volwassene ben je je niet meer bewust van die trauma’s en toch beïnvloeden ze elke dag je gedrag, gedachtes en gevoelens. Met TTRB kun je vrij gemakkelijk en liefdevol bij de kern van je trauma’s komen. Het ruimt onzuiverheden uit verschillende lagen van je pantsering op. Trauma Release Breathwork kan deze pijn op een veilige manier genezen en ook eventuele negatieve emoties transformeren. Eigenlijk heel je jezelf door liefdevol licht te laten schijnen op diepere, pijnlijke lagen in jezelf.

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een antwoord