Geïnspireerd op de theorie van de Transactionele Anmalyse van Eric Berne heeft Mia Macke een vorm van opstellen ontwikkeld met innerlijke delen in mensen, het Ouder-, het Volwassen- en het Kind-deel.

In het Ouder-deel zijn alle DO’s en DONT’s opgeslagen die je in je jeugd te horen hebt gekregen, de kritiek en de warmte en steun. In dit deel huizen ook normen, “hoe het hoort”. Ook al ben je je hiervan bewust, je kunt wel eens in het dagelijks leven verbaasd staan over een uitspraak die zomaar uit je mond rolt.

Het Volwassen deel gaat over je waarden en visie. Dit is het deel dat kan reflecteren.

Het kind-deel kan het natuurlijke kind zijn dat haar eigen gang gaat zonder rekening te houden met anderen, het rebelse kind dat in opstand komt en tegendraads is, of het aangepaste kind. Of een combinatie hiervan.

Een opstelling met deze delen brengt een grote verschuiving teweeg.

In de workshop starten we met een korte inleiding op het thema, een inleidende oefening en 1 of 2 opstellingen vanuit issues van deelnemers.

Dag en tijd: dinsdag 28 januari 2020, 19.30 tot ongeveer 22.00 uur

Kosten: 15 euro voorhet gebruik van de faciliteiten, pous een bijdrge voor de inhoud van de workshop op basis van je eigen waardebepaling achteraf en naar je draagkracht.

Aanmelden bij Mia Macke, per email mia@constellations-at-work.nl of telefonisch / app 06-34017341

Geef een reactie