Ontdek de kracht van je stem!

In deze introductie-workshop ga je op ontdekkingsreis door je lichaam door gebruik te maken van de helende kracht van jouw eigen unieke stem. Op speelse wijze en in groepsverband gaan we allerlei geluiden maken. Lichaamsgerichte oefeningen, ademhaling en klank helpen je hierbij.

Door dit simpelweg te doen, kun je ervaren hoe het is als jij je durft open te stellen voor de helende kwaliteiten van jouw stem. Zo wordt jouw stem een instrument om dieper te zakken in jouw authentieke Zelf.

En het mooie is: je hoeft absoluut niet te kunnen zingen!

Als je kunt praten, kun je ook sounden!

Dag en tijd: zaterdag 29 februari 2020, 14.00 – 16.00 uur.

Kosten: 15 euro.

Ireen Houben

“Van origine ben ik afgestudeerd pedagoog. Sinds ruim 20 jaar begeef ik mij op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een 4-jarige coach-therapeut opleiding gevolgd en in de afgelopen jaren heb ik me bekwaamd als Soul Voice® practitioner omdat ik al heel lang gefascineerd ben door stem en klank.

Ik heb een ruime en heel diverse werkervaring waarin ik veel geleerd heb. Daarnaast ben ik moeder van 4 prachtige kinderen die ik voor een groot deel alleen heb opgevoed. Het leven heeft mij prachtige lessen gegeven en mooie uitnodigingen: al deze ervaringen en uitdagingen hebben mij gemaakt tot de betrokken en sensitieve vrouw die ik ben…en al dat neem ik mee in mijn hoedanigheid als coach.”

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie