Nordic Shamanism – Down to earth spiritualiteit

Van 19 Februari t/m 30 maart komt Christer, een Noorse sjamaan, naar Nederland.

In Villa Villa Vijf33 geeft hij privésessies op dinsdag 20 februari 2018, ’s middags en ’s avonds.

De Noren hebben het genoegen tussen bergen te leven waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, af te stromen en op te laden. Christer bezit deze kwaliteiten door middel van zijn “roots” ook.

Christer is down to earth. Zoals hij zelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen.

Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daarvan uit gaat hij de diepte in. Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

Privésessies:

De sessies zullen zittend beginnen waarbij u vragen kunt stellen en aan kunt geven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet.

Christer geeft mede tips en trucs om thuis mee te werken. Het lichaam zal na de heling zijn balans weer moeten vinden en het een en ander zal in het verloop nog opkomen. U zult hierna meer vanuit uw kern kunnen leven.

Prijs: 100,-
Lengte: 1 uur
Taal: Engels (vertaler evt aanwezig)

www.nordicshamanism.nl

Aanmelding en informatie:
Toni Bruinen
tbruinen@gmail.com
06-55855568

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie