Workshop loslaten door Adem & Beweging

Een reis door & met je lichaam…

We leven vaak voor een groot deel in ons hoofd, ademen oppervlakkig en houden stress & emoties vast in ons lichaam. Door je ademhalingspatroon bewust te veranderen, verandert dat allemaal en kun je (eindelijk) loslaten. En als je bewust ademen combineert met bewust bewegen dan ontstaat er iets magisch… 

Deze workshop nodigt je uit je om op een zachte & liefdevolle manier het contact met jouw wijze lijf te herstellen. Het is een reis door & met je lichaam. Prachtige muziek wijst je de weg. Hierdoor ontstaat er ruimte om op fysiek, mentaal en emotioneel niveau spanning, stress, ongemak en andere pijn los te laten. Doordat de zuurstof weer rijkelijk en vrij gaat stromen maak je ook (weer) ruimte voor jouw levensenergie, speelsheid en creativiteit. 

Ademhaling is de basis van het leven. Met bewust ademhalen breng je zuurstof tot in elke cel. Ademhaling is het belangrijkste lichaamsproces dat je zowel bewust als onbewust kunt doen. Ademen heeft zijn weerslag op hoe je denkt, voelt en op wie je bent. Als je de verbinding met de ademhaling verliest of oppervlakkig ademt, dan verlies je de verbinding met het leven. Tijdens de workshop zullen we verschillende ademtechnieken gebruiken om opgeslagen spanning, stress, schrik of angst los te laten.

Beweging laat je diepere lagen in je lichaam voelen en geeft rust & ruimte in je lichaam. Je lijf vertelt je alles, we zijn alleen wat minder goed geworden in luisteren. Tijdens de workshop zullen we verschillende vormen van beweging inzetten zoals yoga, stretching, shaken & dansen.

Wil jij op adem komen, lekker ontspannen & stress loslaten? Doe dan mee met deze workshop! 

Wanneer: Vrijdag 22 november van 10.00 tot 12.00 uur. Je bent vanaf 09.45 uur welkom.

Bijdrage: € 35,-

Wie: Jacqueline Steggink van de Reis van de Heldin geeft deze workshop.

Meer informatie en aanmelden: https://www.dereisvandeheldin.nu/workshop-loslaten

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie