De Levensbronnen gaan over levenswijsheid en geven op een eenvoudige en praktische wijze inzicht over je leven en je gedrag.  Je verbindt de kennis van de theorie  met de wijsheid van je eigen hart. Hierdoor ontwikkel je begrip voor je eigen gedrag en voor dat van anderen én leer je jezelf en je ware potentie beter kennen. Je merkt de impact ervan onmiddellijk in je dagelijks leven en in de omgang met anderen. Ook heel geschikt voor iedereen die met mensen werkt, bijv in HR of op een leidinggevende positie.

In een groep van ongeveer 8 personen behandelen we een hele dag één Levensbron. In de ochtend gaan we de Levensbron vóelen door middel van dans en creatieve uiting. In de middag bespreken we het bewuste, meer rationele deel van de Levensbron en de bijbehorende Archetypes van gedrag.

Het op deze manier diep doorleven van alle Levensbronnen geeft je een enorm inzicht in wie je bent, hoe je je gedraagt in diverse situaties, wat het effect van gedrag op de omgeving is en vooral; hoe je dit in alles in balans kan brengen en houden.

Pien van Lambaart​

Data: Vrijdagen 10 september – 12 november 2021 (behalve op 15 oktober en 5 november)

Tijd: 10.00 – 16.00 uur.

Kosten € 760,-.

Voor meer info en aanmelden: pien@hartscoach.nl of 06-51697101, https://www.hartscoach.nl/

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een antwoord