Innerlijke wetenschap

Deze eendaagse workshop is bestemd voor diegene die een verdieping willen in hun belevingswereld. Dit heeft als gevolg dat het praktische leven zich hieraan aanpast.

Om mee te kunnen doen, dien je ervaring te hebben met meditatie, innerlijk proceswerk, mediamieke- of intuïtieve ontwikkeling. Tevens is het prettig als je, vanwege de thema’s, interesse hebt in de algemene zin van het leven.

Tijdens deze intense dag onderga je enkele verdiepende trancemeditaties die ervoor zorgen dat jouw bewustzijn toeneemt. Via contact met jouw binnenwereld leer je contact te maken met je eigen bron, ook wel je ‘Hogere Zelf’ genoemd. Ook maken we contact met delen van het brein waar je normaal gesproken niet zo snel toegang tot hebt. De oefeningen vinden plaats in groepsverband en in tweetallen.

Sinds enige tijd geef ik deze workshop om de 5 á 6 weken. Sommige deelnemers zijn altijd aanwezig maar dit is uiteraard niet verplicht. Jij bepaalt zelf wanneer je deelneemt. Bij iedere workshop komt een nieuw thema aan bod.

Bij interesse kun je rechtstreeks een ticket kopen via de website: https://universalacademy.nl/event/workshop-innerlijke-wetenschap/

Praktische informatie:
Lestijden: 10.00 – 16.30 uur.
Kosten: 89 euro. Dit is incl. 21% btw voor zakelijke klanten.
Les wordt gegeven door: Xander van der Zijden.
Max. 12 deelnemers.
De locatie is Villavijf 33 in Vijfhuizen nabij Haarlem met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Bij vragen kun je me rechtstreeks een e-mail sturen via xander@xandervanderzijden.nl

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie