Horoscoopopstellingen

Het werken met opstellingen vanuit de geboortehoroscoop is een prachtig instrument om innerlijke patronen en knelpunten zichtbaar te maken. Het helpt je om bewust te worden welke invloed de stand van de planeten heeft op je leven. Door de inzichten die je via deze methode krijgt, kan je veranderingen in je leven aanbrengen die resoneren met je ziel en helend werken. 

Op 11 januari 2020 om 13.00 uur geven Madjori Veldema en Mary Baars een pilot horoscoop opstellingen. Mary werkt al jaren met horoscoop opstellingen in haar praktijk. Nu doet zij dat in samenwerking doen met Madjori, een ervaren allround energetisch coach. Beiden werken zij intuïtief en zijn heldervoelend. Omdat het een pilot is gelden aangepaste prijzen.

Aan de horoscoopopstelling kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Wil je een opstelling doen, betaal je € 10, representanten betalen € 5. Van iedere deelnemer wordt een basishoroscoop opgesteld, zodat ik kan zien of er overkoepelende thema’s zijn. Deze worden ook kort met de deelnemers besproken. In principe kunnen deze middag twee deelnemers een opstelling doen. Mochten meer dan twee deelnemers een opstelling willen doen, dan maak ik vooraf een keuze welke thema’s het beste aansluiten bij deze middag.

Als je een opstelling wilt doen ontvang ik graag vooraf je vraag waar je een antwoord op zou willen. Wat zou je willen veranderen in je leven! 

Van alle deelnemers heb ik de volgende gegevens nodig: je geboortedatum, -tijd en geboorteplaats. Je geboortetijd kun je opvragen met Digid bij de gemeente waar je geboren bent.

Inloop vanaf 13.00 uur. Koffie en thee staan klaar. We starten om 13.15 uur en sluiten af om ca. 17.30 uur.

Opgave via pb of telefonisch 06 11 37 58 15.

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie