Dagworkshop (familie)opstellingen.

Wil je

  • Meer rust in je hoofd,
  • Innerlijke ontspanning,
  • Beter functioneren in privé en werk,
  • Meer helderheid en liefde in je relaties?

In een opstelling kan, vanuit een issue in het dagelijks leven, zichtbaar en tastbaar worden wat er werkelijk aan de hand is op de onderliggende laag Vervolgens komt er een beweging naar heling tot stand.

In iedere familie, in elk mensenleven, vinden grote pijnlijke levensgebeurtenissen plaats.

Niet-verwerkte pijn van voorouders blijft aanwezig in het familiesysteem, en daar kunnen mensen in hun dagelijks functioneren veel last van hebben. Mensen ervaren het als iets wat hen tegenhoudt om de stap te zetten naar wat ze werkelijk willen.

De pijn die men in het eigen leven oploopt roept een overlevingsstrategie op. Vaak zitten mensen vast in hun ofwel pijn ofwel in hun overlevingsdeel, en ze identificeren zich daarmee.

De pijn die niet terug is te leiden naar specifieke gebeurtenissen maar een soort ondertoon is, is vaak: “ik word niet gezien”, “ik word niet gehoord”, “ik word niet erkend”. En daaruit volgt vaak gedrag waarbij men meer bezig is met wat de ander nodig heeft, dan met zichzelf in contact zijn. 

Ik heb veel vormen van opstellingen tot mijn beschikking, als mogelijke ingang voor het specifieke issue dat wordt opgesteld. Familieopstellingen is daarbij de basis.

Ik heb er varen dat alles opgesteld kan worden, als er een innerlijke urgentie is. Familierelaties, partnerrelaties, psychologische innerlijke delen, organen, relatie met geld, relatie met een huis, werksituaties, organisatie-vraagstukken.

In deze workshop is er ruimte voor 4 – 5 opstellingen. Dit hangt ervan af hoe lang elke opstelling duurt.

Het is mijn ervaring dat elke deelnemer datgene krijgt dat hij/zij op dat moment nodig heeft, ofwel met een eigen opstelling, als representant in de opstelling van een andere deelnemer, of als toeschouwer.

Deelnemers aan eerdere workshops lieten weten respect, warmte, verbondenheid te hebben ervaren gedurende een workshop.

Als je eerst met mij wilt kennismaken, voordat je je opgeeft voor deelname aan een workshop, dan kun je een afspraak maken voor een gratis gesprek (20-30 minuten).

Aanmelden bij Mia Macke per email mia@constellations-at-work.nl of bel/app 06-34017341.

Kosten: 25 euro voor het gebruik van de faciliteiten, plus een bijdrage voor de inhoud van de workshop op basis van je eigen waardebepaling achteraf en naar je draagkracht.

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie