Creëer zelfcompassie en verbeter je relaties & gezondheid

Leer op een simpele manier hoe je meer zelfcompassie creëert
Workshop over compassie en hoe we hierdoor onze relaties en gezondheid kunnen verbeteren. Hoeveel compassie heb je voor jezelf? En ben je wel liefdevol naar jezelf als het gaat over je relatie tot je lichaam en intimiteit?

Als het gaat om hechte relaties zoals vrienden of partners, geven we altijd wel complimenten en liefde. We geven hen een boost van zelfvertrouwen, wanneer ze zich niet op hun best voelen. We ondersteunen hen wanneer ze ergens in falen. We moedigen ze aan als ze niet zeker zijn van nieuwe uitdagingen of hun uiterlijk. We hebben dan een opbeurende invloed in hun leven.

Dit positieve gedrag tegenover onze vrienden is waarschijnlijk net zo natuurlijk als ademen. Dus waarom is het zo moeilijk om dit voor onszelf te doen?

We geven onszelf zelden de eer die we verdienen – ondanks het feit dat een overvloed aan onderzoek aantoont dat, als we onszelf met dezelfde vriendelijkheid behandelen die we anderen geven, we een gezonder en gelukkiger leven zouden leiden. Wordt het niet eens tijd dat we dat omdraaien?

De vorm van jouw relaties hebben ook een groot effect op het feit hoe jij in je vel zit en hoe je met je met intimiteit omgaat. Ga je bewust om met je eigen seksuele energie, dan komt dit ten goede aan andere functies die belangrijk zijn voor je lichamelijke en emotionele balans, wat weer zijn uitwerking op jouw relatie heeft. Hoe we vaak door schaamte en taboe geen vrijheid ervaren en weinig zelfliefde. En door daar jezelf te helen en nieuwe gewoontes aan te leren, heeft dat een groot effect op je relaties en gezondheid.

Zelfcompassie kan de motivatie zijn die we nodig hebben om naar de sportschool te gaan of die rookgewoonte te stoppen. Onderzoek heeft ook aangetoond dat het opbouwen van jezelf in plaats van jezelf af te breken kan leiden tot betere beslissingen over de gezondheid. Helaas leren we zelfcompassie bijna nooit in onze opvoeding, op school of via de media, waardoor we dit onszelf moeten aanleren. Het is een patroon geworden die al vroeg is ontstaan, maar dat is absoluut mogelijk om weer aan te leren en deze workshop helpt jou om dit te versterken.

Workshop hosts
Marga Berlinski: Ik help vrouwen en mannen om zich meer zeker, verbonden en vrij te voelen in relaties en intimiteit. Seks en intimiteit kunnen heel vervullend en een enorme energiebron zijn. Aandacht, bewustzijn en verbinding geven je toegang tot meer intimiteit en vervulling in je leven.

Silvia Hoevenaar: Mijn missie is om jou te mogen inspireren met bewustwording om gezonder, gelukkiger en compassievoller te kunnen zijn en vooral de kracht en kennis te hebben om medicijnvrij te kunnen leven.

Wat leer je in deze workshop
Je krijgt inzichten hoe groot het effect is op je gezondheid als je te weinig zelf liefde ervaart
Je voelt je meer verbonden met je lichaam en je bent je meer bewust van je verlangens
Je krijgt tools en oefeningen mee om vanuit zelf liefde & compassie meer intimiteit met jezelf & relaties te creëren

Dag en tijd: zaterdag 22 februari 2020, 14.00 – 17.30 uur

Gratis parkeren
Entree tussen 13:45 – 14:00 uur

Aanmelden via https://www.facebook.com/events/851486318612745/

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie