Chi Neng Qigong specials

3 speciale avonden die geheel in het teken staan van jou!

In het najaar is het fijn om naar binnen te keren, om stil te staan bij dit jaar en bij wat 2019 jou heeft gebracht. Het najaar is het proces van loslaten, overgave en vertragen. Samen zoeken we de stilte op en gaan we steeds meer naar binnen. Met langzame Chi Neng Qigong bewegingen, klankschalen en meer.. Elke avond heeft zijn eigen thema en samen vormen ze een mooi geheel.

De eerste avond is Maaike Heijne den Bak (van In hart kracht) aanwezig om je mee te nemen in een innerlijke massage van klanken en geluiden. Je wordt helemaal ondergedompeld in een bad van klank en trilling. Bij jou mag aangeraakt worden en loskomen wat zich op dat moment aandient.

Mag jij echt tijd vrij maken voor jezelf? En wil je dit jaar zacht en liefdevol afsluiten?
Gun jezelf dan deze drie speciale avonden die geheel in het teken staan van jou!

Je kunt 3 fijne avonden verwachten in een zachte, liefdevolle en persoonlijke sfeer. Waar ruimte is voor jouw eigen proces in je eigen tempo. Je wordt begeleid door de thema’s: loslaten, overgave en stilte, met meditaties, langzame bewegingen uit de Chi Neng Qigong en wat er zich verder vormt op de avond zelf.

De Chi Neng Qigong specials zijn op vrijdagavond: 11 oktober (met de klanken), 1 november en 22 november. Tussen de avonden zit 2 weken om jou de ruimte te geven om na te voelen en te integreren. De avonden zijn van 19.00 – 22.00 uur.

De prijs voor deze 3 speciale avonden samen is €120. Mocht er tijdens of na deze avonden behoefte zijn aan een één-op-één sessie of gesprek dan zit dit bij de prijs inbegrepen. Kan je niet alle avonden en wil je wel graag meedoen? Een losse avond is in overleg mogelijk voor €42,50.

Aanmelden via: www.CNQHaarlem.nl/activiteiten/ 2019/cnq-specials

Vragen of meer informatie? Mail: CNQHaarlem@gmail.com of bel 06-29165959.

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie