Chi Neng Qigong workshop – diepe ontspanning

Moet jij ook altijd zoveel van jezelf? Zitten je schouders vast van de lange werkdagen achter de computer? En val je ’s avonds moeilijk in slaap omdat je hoofd vol zit met gedachten? Dan is deze workshop iets voor jou! Gun je zelf een heerlijke dag vol ontspanning!

Deze dag leer je verschillende zachte, fijne en pittigere oefeningen uit de Chi Neng Qigong. Met elke oefening ga je een stapje dieper de ontspanning in. Je gaat je grenzen ontdekken, je zult merken dat je meer energie krijgt en je gaat letterlijk beter in je vel zitten. Maak van deze vrije dag echt een dag voor jezelf, waarvan je ook daarna nog plezier hebt. Het is de laatste workshop van dit seizoen dus mis het niet.

Donderdag 30 mei (Hemelvaart) Tijd: van 10.00 – 16.00

Prijs: €65 inclusief reader en 2 audio-bestanden.

Aanmelden via: https://www.cnqhaarlem.com/activiteiten/2019/30/5/workshop-diepe-ontspanning

Vragen? Mail: CNQHaarlem@gmail.com of bel 06-29165959.

Wat is Chi Neng Qigong?

Chi Neng Qigong is een Oosterse vorm van meditatie in beweging. Veel meditatievormen focussen zich op de ademhaling. Bij de Chi Neng Qigong richt je jouw aandacht op de beweging. Doordat je de beweging heel bewust uitvoert ontspant je lichaam en breng je je geest tot rust. Je zal jezelf ook tegenkomen in de bewegingen. Zo ervaar je bijvoorbeeld wat je grenzen zijn, train je je uithoudingsvermogen en leer je om te gaan met wat je tegenkomt. Dit zijn vaardigheden die je in het dagelijks leven goed van pas komen tijdens bijvoorbeeld je carrière of de opvoeding van je kinderen.

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie