Chakra dance

De cursus
De Levensbronnen® gaan over levenswijsheid en geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven. Het is een bewustwordingsproces over je groei en ontwikkeling, waarom je hier bent en wat je potentieel is.

De Levensbronnen® is een duidelijke en gestructureerde methode (ontwikkeld door Susanne Danielson en Yvette Visser, gebaseerd op Archetypes van Carl Jung) die je een zeer helder inzicht geeft in jezelf. Je leert door te voelen en te ervaren, en verbindt de wijsheid van de methode  met de wijsheid van je eigen hart. Hierdoor ontwikkel je begrip voor je gedrag en voor dat van anderen en leer je jezelf én je ware potentie beter kennen. Je merkt de impact ervan onmiddellijk in je dagelijks leven en in de omgang met anderen.

Programma
Er zijn 7 Levensbronnen in ieder van ons aanwezig, verbonden aan je chakra’s, tussen je stuitje en je kruin. Het zijn energiecentra die als wielen draaien en zich openen als de blaadjes van een bloem. Wanneer deze openstaan, stroomt de energie vrijelijk. In de ochtend van de cursusdagen houden wij ons bezig met deze energie door middel van Chakradance. Iedere week doorlopen we één Levensbron.

In de middag kijken we naar het bewuste deel van de Levensbronnen. Iedere Levensbron is verbonden met 3 Archetypes van menselijke gedrag. Zij representeren de positieve en negatieve kwaliteiten van gedrag die in ieder van ons zitten. Iedere week kijken we naar het gedrag dat hoort bij één specifieke Levensbron door middel van visualisatie en oefeningen. Hierdoor word je je bewuster van gedragspatronen en kun je ze dus ook veranderen. Wanneer je bewust bent van je gebruikte en niet gebruikte kwaliteiten, ontdek je de oneindige mogelijkheden die je als mens in je hebt en leef je jouw ware essentie.

De cursus start op woensdag 11 maart 2020, de einddatum is woensdag 17 juni 2020.

De cursus wordt 1 keer per 2 weken op een hele dag gegeven.

TARIEF € 760,- , incl werkmap

MEER INFO: Bel Pien (06) 51 69 71 01

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie