Chakra dance

Chakradance is een vrije bewegingsvorm die lichaam en ziel met elkaar verbindt, en weer terug in balans brengt. Het is een beweging voor iedereen, jong en oud, stram of soepel. Je wordt ontspannen en tegelijkertijd energieker. Je wordt je meer bewust van je lichaam terwijl je hart en ziel worden geraakt en geheeld. Het is als een reis door 7 verschillende landschappen. We onderzoeken achtereenvolgens onze levenslust, onze sensualiteit, onze kracht, de liefde, hoe je communiceert, je intuïtie en de spiritualiteit.

Dit alles gebeurt op speciaal gecomponeerde muziek die ieder chakra aanraakt en opent. Je beweegt je met gesloten ogen en bij gedempt licht op jouw manier, in een groep van maximaal 10 deelnemers.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is chakra-dance-dansende-vrouw.jpg

Na afloop van de dans geven we creatieve uiting aan wat je hebt beleefd door het tekenen van een mandala. Je wordt middels visualisaties door de dans heen begeleid en verder laat je je gewoon leiden door je lichaam en je ziel. Als je je overgeeft aan de muziek komt je lichaam spontaan in beweging.

Een prachtige ontdekkingsreis door je eigen lichaam en ziel!

Data en tijdstip: dinsdagen 7, 14, 28 april, 12, 19 mei, 2, 9, 16 juni 2020, 19.30 – 21.30 uur.

Tarief € 220,- incl werkmap

Neem voor meer informatie contact op met Hartscoach Pien van Lambaart
pien@hartscoach.nl , 06-51697101
www.hartscoach.nl/chakradance

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Geef een reactie