Access Bars®

Zelf Access Bars® leren?

Access Bars® staan voor punten op het hoofd, die zacht aangeraakt worden en een kanaal zijn voor energie. De energie werkt waar nodig. 

Het geven en ontvangen van Bars® sessies heeft mij veel gebracht. Energie, minder oordelen, mooie contacten en gesprekken. Mijn droom is dat in elke wijk en straat mensen Bars met elkaar uitwisselen, elkaar energetisch ondersteunen en wezenlijk contact maken. Het is zo laagdrempelig! En als je met elkaar uitwisselt is het gewoon een gratis energetische behandeling. Hoe wordt het nog beter dan dit? 

Zelf Bars® leren? Volg dan de 1 daagse cursus en ontvang het certificaat voor Bars® practitioner. Je mag dan zelf (betaalde) sessies geven of kunt uitwisselen met andere Bars® beoefenaars.

De volgende 1 daagse Bars-classes staan gepland: zaterdag 23 februari, zondag 31 maart en zondag 12 mei 2019 in Villa Vijf33 in Vijfhuizen, Haarlemmermeer. Meer informatie of inschrijven? Stuur een berichtje via Verdermetjeleven met Annemarie op facebook of een e-mail aan annemariedees11@outlook.com. Zie ook www.accessconsciousness.com

|||::
Kromme Spieringweg 533, 2141 AK Vijfhuizen

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Barbara

    Kan ik ergens een prijsindicatie vinden?

Geef een antwoord